Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 320

Klassiek concertbezoek met voorbereiding - Mozart, Beethoven en Bystrom

Klassiek concertbezoek met voorbereiding - Mozart, Beethoven en Bystrom
Cursuscode: 320

Voorafgaand aan het concertbezoek wordt het concert behandeld in drie bijeenkomsten zodat u helemaal bent voorbereid. Tijdens deze bijeenkomsten worden de concertonderdelen toegelicht. U krijgt informatie over componist, stijlperiode en historische context. Zo wordt een muziekstuk overzichtelijk, transparant en ‘eigen’, en krijgt u meer gevoel voor compositie, componist en de uitvoerende musici. Na de drie bijeenkomsten bezoekt u het concert, zult u meer in de muziek herkennen en kunt u er extra van genieten.

Byström A walk to Beethoven nederlandse première
Beethoven Romance voor viool en orkest nr 2
Mozart Vioolconcert nr 1
Beethoven Symfonie nr 7 

Beethovens 250e verjaardag komt steeds dichterbij en met dit programma kunnen we dat goed vieren. Samen met Mozarts 1e Vioolconcert leent deze muziek zich uitstekend voor een voorbereiding.

  • Voor de voorbereiding ontvangt u van de docent een informatiemapje. De kosten hiervan zijn in de cursusprijs inbegrepen. 
  • Het concert vindt plaats op 27 november 2020 om 20:15 uur in Muziekgebouw Eindhoven.
  • Toegangskaarten voor het concert zijn niet inbegrepen in de cursusprijs. De docente coördineert de gezamenlijke aankoop met een aantrekkelijke korting.

Uw coördinator is Ton Kox 06-55142114

Maandag 9 november 2020
4 lessen van 2 uur aanvangstijd 20:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 52,50
Mw. (Docent) Treske Bruning
20:00 - 22:00
Locatie: Stichting Sociaal Cultureelcentrum Muzenval Eersel (klik hier voor de adresgegevens)
(Docent) Treske Bruning
(Docent) Treske Bruning
Treske Bruning studeerde schoolmuziek, piano en theorie op de conservatoria van Tilburg en Maastricht. Treske wil de bekendheid met en de waardering voor klassieke muziek bevorderen. Met Treskemuziek organiseert zij luisterbijeenkomsten en concertinleidingen voor iedereen die meer wil weten van klassieke muziek en voor hen die er al wat ???verder??? mee zijn.